Tietoja minusta

Oma kuva
Olen taiteilijaluonne. Harrastan paljon kaikenlaista, mutta minulla täytyy olla erilaisia projekteja, jotta elämäni pysyy mielenkiintoisena. Rakastan järjestystä ja niinpä kaikki asiakirjani ovat mapeissa ja askartelutavaroillanikin on jokaisella oma paikkansa. Mielikuvitukseni on vertaansa vailla, vaikka täytyy myöntää, että innovaatiokato vaivaa joskus. Tämän tekemisen ilon haluan jakaa myös muille. Sinulle.

keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Rahan menoa

Tuntuu uskomattomalta, kuinka sitä ihminen voikaan käyttää rahaa ja niin huolettomasti. Itse tuhlailen välillä niinkin ihmeellisiin asioihin, kuin vaatteet ja korut. Olen yrittänyt välillä saada tuhlaamiseni hallintaan, sopimalla itseni kanssa, etten osta uutta vaatetta ( kirppisvaatteita ei lasketa ) tai koruja ensi kuussa tai vastaavaa. Nyt tämä touhu on jälleen karannut käsistä. 


Kesä ja kevät aika tuntuu olevan minulle sitä pahinta aikaa, kun tekee mieli ostella kesähepeneitä ja värikkäitä koruja. Huomaan itsestäni, että se alkaa joka vuosi maalis-huhtikuun paikkeilla ja loppuu, kun lehdet alkavat putoilla maahan. 



Nyt itseään niskasta kiinni ja jätetään kalliit vaatteet kauppojen hyllyille ja viedään vanhat mekot kirpparille :)

1 kommentti:

  1. noo. elä huoli. sama vika se on tääläki päässä... rahaa palaa iha mielettömästi.. Kirpparille olis lähössä kolme laatikollista tavaraa, mut enpä vaa saa niitä vietyä... hankalaa :D

    VastaaPoista