Tietoja minusta

Oma kuva
Olen taiteilijaluonne. Harrastan paljon kaikenlaista, mutta minulla täytyy olla erilaisia projekteja, jotta elämäni pysyy mielenkiintoisena. Rakastan järjestystä ja niinpä kaikki asiakirjani ovat mapeissa ja askartelutavaroillanikin on jokaisella oma paikkansa. Mielikuvitukseni on vertaansa vailla, vaikka täytyy myöntää, että innovaatiokato vaivaa joskus. Tämän tekemisen ilon haluan jakaa myös muille. Sinulle.

torstai 21. heinäkuuta 2011

Hullu Siivouspäivä

Raskas ja sateinen päivä. Vaikea hengittää, ulos ei ole meneminen, jollei halua murskaantua jättimäisten vesipisaroiden alle. Koti näyttää niin ankealta ja tuhruiselta. Voisi mennä nukkumaan.. tai siivota..


Siispä siivoan  :)


Aluksi homma näyttää toivottomalta. Vaikka minulla ja avopuolisollani on iso kaksio, tavaraa on niin paljon, että pelkästään jo se kerää itseensä sotkua ja pölyä + että siinä mekastaa kaksi vallatonta kissaa, jotka eivät vieläkään ole kaljuja, vaikka pöllyyttävät karvaansa koko ajan.. 
En itsekään ole mikään siivousfriikki, mutta väleen ( yllättäen siihen tiettyyn aikaan kuusta ) olen yllättävän touhukas ja vaadin siisteyttä. Kaikki, jotka yrittävät estää aikeeni, saavat tuta vihani :)


Jokatapauksessa, pölyt, pienet kissanpennut nurkissa ja roskat ovat nyt historiaa tässä asunnossa.. ainakin vähän aikaa.. Onneksi lähdemme viikonlopuksi Muurameen Naamat-festareille, niin emme ainakaan ole sotkemassa..


Mukavasti meni sateinen päivä siivotessa. Joskus näinkin :)


Hyvää yötä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti